Klasser

Vi erbjuder klasser för alla nivåer, med ett tak på 15 personer. På så sätt kan vi erbjuda varje deltagare individuell coachning, för maximalt resultat.
Alla klasser är "först till kvarn", så kom gärna 10-15 minuter innan. Om en klass är full så kan du istället få tips utav våra instruktörer.

För enkel och smidig bokning utav våra pass så laddar ni hem "bokningsappen" och anger ID-koden 1589 för att ansluta till vår anläggning. Därefter loggar ni in med ert användarnamn och lösenord som ni fått av oss (Fråga oss om ni behöver era uppgifter igen).

 
 

Sommartoppen

Måndag 17.00 - 17.45
Onsdag 16.15 - 17.00

Sommartoppen är en satsning i hälsans tecken med roliga och utmanande gruppträningar på Elixir Fitness samt tillgång till matlagningstips med hälsosamma lättlagade recept och matlogistik. Gruppträningarna är självklart individuellt anpassade, vilket ger alla chansen att vara med och få ut det bästa av träningen. Detta utan att skada eller slita ut sig, oavsett tidigare fysisk status och tränings vana. 

Pris: 898kr pakt, alt 100kr per gång.

NiA

Sommaruppehåll tillbaka i september.

Måndag
19.00 – 20.00

 

Funktionell och holistisk träning för dig som älskar att röra sig till musik. Härlig blandning av dans, yoga och kampsport!
 

Sommarfys

Tisdag/Torsdag 18.30 - 20.00

Söndag 17.00 - 18.30

Funktionell träning , samt löpning med medicinboll och däck.

Get Fit

Måndag, Onsdag

Sommaruppehåll tillbaka 13/8
17.30 – 18.30

Under denna intensiva och lärorika klass, startar vi med en uppvärmning och teknikdel, för att sedan gå över till övningar inom kondition, lyft, gymnastik och en avslutande stretch. Passa även på att umgås över en smoothie med gruppen efteråt!

 

Rörlighet/HiiT

Torsdag
09.00 - 10.00

HiiT: Ett svettigt och utmanande pass där vi jobbar kortare intervaller med hög puls.

Rörigthet: Ett pass där vi mjukar upp kroppen för att bli rörligare.

 

 

 

Spinning

Fredag
08.30 – 09.00

Dags att sätta sig på sadeln! Passet varierar i motstånd, intensitet och fart igenom hela passet. Jobba bort den där nattmackan kvällen innan, eller träna för vättern runt. Möjligheterna är många, resultatet detsamma, utmattning!

 

 

Core

Fredag
08.00 – 08.30

Vi vet att för att vara stark i vardagen krävs det en stark och vältränad bål. Det är mittpunkten på din kropp, och centrum för alla påfrestningar du ställs inför. Vi ser till att träna både mage och rygg på ett varierande och roligt sätt.

 

StrongWoman/Burn

Tisdag
11.30 – 12.30

Ett pass där vi använder både råstyrka och kondition. Vi välter däck, slår med slägga och varvar detta med pulshöjande övningar. Här blir du garanterat svettig!

Zumba

Söndag
18.00 – 19.00

 

Eldigt, fartfylld och roligt sammanfattar denna klass. Häng med vår färgstarka instruktör på en resa i dans och fart. Mjuka upp höfterna och värm upp lederna, för nu åker vi!

Rörlighet, styrka och stabilitet

Måndag

18.00 - 18.45

Onsdag
17.15 – 18.00

Kontrollerande ledande rotationer. För att öka rörlighet, styrka och kontroll. Resultaten vi strävar efter är att bli stark i våra ytterlägen för att optimera vår kroppskontroll. 

Boxning

Tisdag, Torsdag
17.00 – 18.00

Få hjärtat att pumpa och adrenalinet att spruta. Vi blandar kombinationer utav slag och sparkar med högintensiv konditionsträning.